Hai să lucrăm împreună pentru... Sănătate

Buddha spune că ”Fiecare om este creatorul propriei sănătăți sau boli”, iar Benjamin Franklin îl completează susținând că ”Cel mai bun doctor oferă întotdeauna cât mai puține medicamente”. De câte ori, după ce te-ai enervat, te-a luat o migrenă puternică? Ți s-a întâmplat vreodată să simți că nu mai poți face un lucru și în câteva zile să capeți o răceală care să te ”elibereze” de acel ceva? Știi...organismul are propriul mecanism de a-ți atrage atenția atunci când te apropii de o limită, iar noi te putem ajuta să decodifici mesajele pe care ți le transmite. Fă primul pas. Contactează-ne!

 
Miriam

The Feeling

  • sănătate
  • transformare
  • încredere în tine

mai multe...

The Feeling

Cauți metode prin care să-ți îmbunătățești stilul de viață și sănătatea? Crezi că există o cauză psihologică a bolilor? Atunci, permite-mi să dau glas simptomelor tale. Am peste trei ani de practică a terapiei holistice și doi ani de când îmbin tot ce știu cu Programarea Neuro-Lingvistică (NLP). Descopăr zilnic, alături de clienții mei, că totul are o sursă care, odată descoperită și tratată, readuce echilibrul, întărește sănătatea și regenerează mintea și corpul.

Așa că, întreabă-te: Am nevoie ca organismul meu să fie echilibrat? Este ăsta un pas în armonizarea mea ca ființă? Oare după ce fac aceste schimbări, poate percepția mea asupra lumii și asupra celorlalți să se schimbe? Dacă răspunsul tău este ”Da!”, atunci abia aștept să ne cunoaștem. Am încredere că vei alege ce este mai bine pentru tine!