Hai să lucrăm împreună pentru... Rezultate

Toți ne dorim rezultate mai bune în zona profesională. Pentru unii asta înseamnă mai mulți bani, mai mult timp petrecut cu ce e important sau mai mult prestigiu. Indiferent care e alegerea ta, ea îți aduce ceva dincolo de bani, timp sau ego. Pentru cei mai mulți oameni, scopul e să fie liberi să aleagă cum să își trăiască viața.

Nu îți vom da tips-uri pentru bursă sau educație financiară despre unde și cum să investești. În schimb, vom descoperi împreună cum de obții exact rezultatele pe care le ai, apoi vom rafina strategia astfel încât să obții rezultatele pe care le vrei.

Te invităm să te gândești cum ar fi ca lucrurile să „se întâmple” în favoare ta, pur și simplu, iar tu să te bucuri de rezultate. Casa aceea, mașina aceea, promovarea aceea sunt deja ale tale. Dacă e important pentru tine să îți transformi visele în realitate, hai să le îndeplinim împreună.

 
Miriam

The Meta

  • performanță
  • progres
  • rezultate

mai multe...

The Meta

Ai avut vreodată impresia că lumea este împotriva ta și că orice ai face, rezultatele întârzie să apară? Dacă simți că doar ție ți se întâmplă, trebuie să știi că e o problemă foarte răspândită.

Toți întâlnim obstacole, iar singurul mod de a le depăși e să le privim în ochi și să vedem ce anume au ele să ne învețe.

Am trecut, ca și tine, prin astfel de perioade. Am simțit că îmi stau în față uși de nedeschis sau că toate eforturile mele se risipesc în vânt. Din drumul meu, am învățat două lucruri esențiale: în primul rând, piedicile îți arată că ești pe drumul cel bun, în al doilea rând, evoluția semnificativă se petrece numai în afara zonei de confort.

Care este schimbarea pe care o vrei pentru tine, care îți poate aduce visele și dorințele în realitate? Și cum ar fi să eliminăm împreună piedicile care te împiedică să fii fericit?