Hai să lucrăm împreună pentru... Relații

Te gândești să-ți iei viața în mâini, dar familia ta nu te susține? Ești într-o relație în care amândoi ați investit foarte mult, dar pare că v-ați schimbat, iar aceasta ia o turnură descendentă? Ai avut relații în care partenerul tău s-a dovedit a fi opusul a ceea ce părea inițial?

Dacă la oricare dintre aceste întrebări, mai adaugi și faptul că ești dispus să te implici în găsirea unei soluții care să fie favorabilă ambelor părți ce fac parte din proces, atunci problema este pe jumătate rezolvată.

Suntem aici să te îndrumăm în a descoperi cele mai bune soluții pentru tine și cei dragi și pentru a-ți susține evoluția.

 
Miriam

The Feeling

  • sănătate
  • transformare
  • încredere în tine

mai multe...

The Feeling

Cauți metode prin care să-ți îmbunătățești stilul de viață și sănătatea? Crezi că există o cauză psihologică a bolilor? Atunci, permite-mi să dau glas simptomelor tale. Am peste trei ani de practică a terapiei holistice și doi ani de când îmbin tot ce știu cu Programarea Neuro-Lingvistică (NLP). Descopăr zilnic, alături de clienții mei, că totul are o sursă care, odată descoperită și tratată, readuce echilibrul, întărește sănătatea și regenerează mintea și corpul.

Așa că, întreabă-te: Am nevoie ca organismul meu să fie echilibrat? Este ăsta un pas în armonizarea mea ca ființă? Oare după ce fac aceste schimbări, poate percepția mea asupra lumii și asupra celorlalți să se schimbe? Dacă răspunsul tău este ”Da!”, atunci abia aștept să ne cunoaștem. Am încredere că vei alege ce este mai bine pentru tine!