Hai să lucrăm împreună pentru... Mediu

Ai impresia că nimeni de la muncă nu te înțelege? Șefii îți cer lucruri nerealiste, clienții sunt nerezonabili, iar colegii par să te saboteze constant? Faci tot ce poți mai bine, în fiecare zi, și nimic nu se schimbă? E simplu și ușor să depășești aceste situații.

Poate e important pentru tine să fii plin de entuziasm în fiecare zi de muncă. Sau să fii integrat perfect în echipa ta și să ai clienți care să rezoneze cu tine. Poți avea cel mai bun mediu de lucru pe care ți-l poți imagina, în câțiva pași simpli. Dacă ești curios cum poți face să ai un mediu de lucru excelent, fixează o întâlnire cu noi.

 
Miriam

The Meta

  • performanță
  • progres
  • rezultate

mai multe...

The Meta

Ai avut vreodată impresia că lumea este împotriva ta și că orice ai face, rezultatele întârzie să apară? Dacă simți că doar ție ți se întâmplă, trebuie să știi că e o problemă foarte răspândită.

Toți întâlnim obstacole, iar singurul mod de a le depăși e să le privim în ochi și să vedem ce anume au ele să ne învețe.

Am trecut, ca și tine, prin astfel de perioade. Am simțit că îmi stau în față uși de nedeschis sau că toate eforturile mele se risipesc în vânt. Din drumul meu, am învățat două lucruri esențiale: în primul rând, piedicile îți arată că ești pe drumul cel bun, în al doilea rând, evoluția semnificativă se petrece numai în afara zonei de confort.

Care este schimbarea pe care o vrei pentru tine, care îți poate aduce visele și dorințele în realitate? Și cum ar fi să eliminăm împreună piedicile care te împiedică să fii fericit?