Hai să lucrăm împreună pentru... Încredere

Lipsa încrederii este principala cauză a problemelor pe care le întâmpinăm. Știai că mintea ta subconștientă cunoaște când ești pregătit să rezolvi o neplăcere pe care ai îndesat-o în cufărul amintirilor și de care spui că nu te mai afectează? În momentul în care te lovești de situații similare și te întrebi: ”De ce mi se întâmplă tocmai mie lucrurile astea?”, întreabă-te dacă le-ai rezolvat cu adevărat pe cele din trecut. Mintea subconștientă îți aduce în prim plan un fapt, doar atunci când nu este complet scos din sistem, iar orice impediment care apare în calea ta va ajuta la deteriorarea încrederii în propria persoană.

Vrei să vezi cum este să faci un pas fără a te uita în jur? Vrei să simți cum se simte când iei decizia de a mai urca o treaptă pe scara evoluției tale? Suntem doar la un apel distanță!

 
Miriam

The Feeling

  • sănătate
  • transformare
  • încredere în tine

mai multe...

The Feeling

Cauți metode prin care să-ți îmbunătățești stilul de viață și sănătatea? Crezi că există o cauză psihologică a bolilor? Atunci, permite-mi să dau glas simptomelor tale. Am peste trei ani de practică a terapiei holistice și doi ani de când îmbin tot ce știu cu Programarea Neuro-Lingvistică (NLP). Descopăr zilnic, alături de clienții mei, că totul are o sursă care, odată descoperită și tratată, readuce echilibrul, întărește sănătatea și regenerează mintea și corpul.

Așa că, întreabă-te: Am nevoie ca organismul meu să fie echilibrat? Este ăsta un pas în armonizarea mea ca ființă? Oare după ce fac aceste schimbări, poate percepția mea asupra lumii și asupra celorlalți să se schimbe? Dacă răspunsul tău este ”Da!”, atunci abia aștept să ne cunoaștem. Am încredere că vei alege ce este mai bine pentru tine!