Hai să lucrăm împreună pentru... Dezvoltare

Simți că vrei mai mult, poți mai mult, dar jobul actual te blochează și dai peste obstacole la tot pasul? Poate ai prieteni care sunt deja antreprenori și se bucură de independență și autonomie, în timp ce tu eziți să-ți pornești propria afacere. Sau poate te vezi crescând la locul de muncă actual, dar promovarea aceea e mereu înhățată de alții.

Dacă ai dificultăți în dezvoltarea business-ului sau carierei, întreabă-te: cum pot eu să influențez lucrurile încât să avansez? Noi avem deja niște idei care să te ajute, trebuie doar să ne întrebi.

Câte avantaje pot răsări dintr-o carieră înfloritoare? Toate, cu două condiții: să știi ce vrei și să ai un ghid bun ca să ajungi acolo. Pentru asta suntem aici.

 
Miriam

The Meta

  • performanță
  • progres
  • rezultate

mai multe...

The Meta

Ai avut vreodată impresia că lumea este împotriva ta și că orice ai face, rezultatele întârzie să apară? Dacă simți că doar ție ți se întâmplă, trebuie să știi că e o problemă foarte răspândită.

Toți întâlnim obstacole, iar singurul mod de a le depăși e să le privim în ochi și să vedem ce anume au ele să ne învețe.

Am trecut, ca și tine, prin astfel de perioade. Am simțit că îmi stau în față uși de nedeschis sau că toate eforturile mele se risipesc în vânt. Din drumul meu, am învățat două lucruri esențiale: în primul rând, piedicile îți arată că ești pe drumul cel bun, în al doilea rând, evoluția semnificativă se petrece numai în afara zonei de confort.

Care este schimbarea pe care o vrei pentru tine, care îți poate aduce visele și dorințele în realitate? Și cum ar fi să eliminăm împreună piedicile care te împiedică să fii fericit?